KAYSERİ / MELİKGAZİ - Erhan-Ahmet İnci Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz dereceye girmiştir. Ortaokul öğrencileri arasında yapılan yarışmada Maryam Süleyman ve lise öğrencileri arasında yapılan yarışmada Fatma Elzehra ElŞeyh 2. olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz ve emeği geçen öğretmenlerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

11 ve 12. sınıf öğrencilerine hijyen eğitimi verilmiştir.

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıda velilere hitap eden Okul Müdürümüz Yılmaz  ALMACI, okul başarısı için veli-okul işbirliğine vurgu yaptı. Öğrencilerin durumları ile gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra velilerin sorularına cevap verildi. Veliler öğrencilerinin sınıflarında sınıf ve ders öğretmenleriyle görüşerek öğrencileri hakkında bilgi aldı.

Ara

Çedes Projesi  kapsamında çevremizi temiz tutuyoruz. Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi'nin koordinasyonu ile Mesleki Rehberlik kapsamında öğrencilerimiz Araştırma Görevlisi Muhammed Esat Emek ve Diş Hekimi Mehmet Çiçek ile buluşturularak  meslekler hakkında bilgi edinmiş,sorularına cevap bulmuş ve motivasyon sağlamışlardır.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi'nin koordinasyonu ile 12. Sınıf öğrencilerimize Üst Öğrenim Kurumlarını tanıtmak ve öğrencilerde motivasyon oluşturmak amacıyla  Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'ne ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenler olmak üzere geçmişten bugüne bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölüm yıldönümünde saygıyla anıldı. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Hedef YKS 2024 kapsamında Rehber Öğretmenimiz Rabia AKBAŞ tarafından öğretmen, öğrenci ve velilere üniversite hazırlık programının tanıtımı yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyeti'imizin 100. Yılı öğrencilerimizin hazırlanmış olduğu program ile coşkuyla kutlandı. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Tarih Öğretmenlerimiz tarafından 100. Yıl etkinlikleri dolayısıyla sınıflarda Cumhuriyet'in İlanı ile ilgili video izletildi...

Ekm

Çevreme duyarlıyım değerlerimiz sahip çıkıyorum(ÇEDES) Kulübü tarafından bu ay, değerlerimizden saygı konusu işlenmiş olup, Bu konu kapsamında değerler Kulübü öğretmenimiz sunum yaptı. Bu konu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizden slogan oluşturulması istendi ve bir slogan yarışması düzenlendi oluşturulan sloganlardan pano hazırlandı ve saygı temalı münazara yarışması düzenlendi. münazara yarışmasında izleyici olan bazı katılan öğrencilerimizden sorular alınarak sonunda form düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler yapıldı.  Etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle okulumuz konferans salonunda düzenlendi. Töreni hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programından Kareler