KAYSERİ / MELİKGAZİ - Erhan-Ahmet İnci Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sayın Velilerimiz,

Öğretmenlerimizle daha verimli görüşme yapabilmeniz için Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri Çizelgesi oluşturulmuştur. Çizelgede belirtilen gün ve saatlerde öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz.

Sınıfların Ders Programı 05/02/2024 tarihinden itibaren uygulanacak.

Ock

İhale ile ilgili gerekli bilgiler ve ihale şartnamesi melikgazi.gov.tr sitesinde paylaşılmıştır.

Eyl

İLGİLİ ÖĞRENCİ VE VELİLERE...DÜZ ORTAOKULDAN OKULUMUZ İMAM HATİP ORTAOKUL KISMINA NAKİL OLMAK İSTEYEN6-7 VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK  18.09.2023 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN  ZORUNLU DERS SINAVI(NAKİL KABUL SINAVI) SONUÇLARI VE SINAVA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN NAKİL OLMA DURUMLARINI GÖSTERİR ÇİZELGELERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Mrt

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE  VELİLERİNİN DİKKATİNE!!! 2023 YKS BİLGİLENDİRME AFİŞİNE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın deprem bölgesindeki iller dahil ülke genelinde 4 Haziran 2023'te yapılacağını bildirdi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.